Tampere Cappella tarjoaa Tampereen Raatihuoneen juhlasalissa 3.2.2023 klassikoita Jean Sibeliuksen ja Leevi Madetojan teoksista uudelleen sovitettuina

Tampere Cappella tarjoaa upeassa Tampereen Raatihuoneen juhlasalissa perjantaina 3.2.2023 klo 19 uutta Sibeliusta ja Madetojaa sekakuorolle sovitettuna.

Pääteoksina on Sibeliuksen Cantique ja Madetojan Okon Fuoko -sarja Lauri Mäntysaaren sovituksien kantaesityksinä.Tampere Cappellan kanssa esiintyvät baritoni Sampo Haapaniemi, sopraano Veera Hölsö ja tanssija Mariikka Santaharju. Konsertin johtaa Markus Yli-Jokipii.

Illan aikana kuullaan klassikoita Jean Sibeliukselta ja Leevi Madetojalta Lauri Mäntysaaren ja Erkki Nurmisen uusina sovituksina. Joukossa on myös Sibeliuksen omia sovituksia mieskuorolta sekakuorolle sekä Lauri Mäntysaaren oma kolmen laulun sarja Lauri Viidan runoihin. Luvassa on täyttä gurmeeta alusta loppuun.

Ohjelma:

Jean Sibelius: Venematka
Sibelius: Terve kuu
Sibelius: Sortunut ääni
Sibelius: Rakastava
Lauri Mäntysaari: Kolme laulua Lauri Viidan runoihin
Jean Sibelius Cantique (Laetare anima mea). Op. 77 nro 1.
transkriptio alkuperäisestä teoksesta sellolle ja orkesterille.

Leevi Madetoja: Kaunehin maa
Madetoja: Valkeat kaupungit
Madetoja: Tuulikannel
transkriptio pianoteoksesta Pieni satu op. 31 nro 3
Madetoja: Unetar
Madetoja: Okon Fuoko -sarja baritonille, sopraanolle, sekakuorolle ja tanssijalle

Konsertin kesto noin 1,5 h (sis. väliajan)

Liput: 25/20/15€
(norm/eläkeläinen/opiskelija)
(+ toimitusmaksu verkkokaupassa) Lippu.fi tai ovelta tuntia ennen konserttia. Ovilipunmyynnissä maksuvälineenä käy vain kortti.
https://www.lippu.fi/artist/tampere-cappella/