Viron Filharmoninen kamarikuoro

Duruflén Requiem soi Tampereen tuomiokirkossa yhteistyössä Viron Filharmonisen kamarikuoron kanssa

MUUTOSPÄIVITYS to 11.5.2023 klo 11.30!
TAMK Musiikin Kuoroakatemia-hanke huipentuu ammattilaiskuorojen yhteiseen konserttiin Tampereen tuomiokirkossa lauantaina 13.5.2023 klo 19.

Kuoroakatemia-projektin yhteistyökumppanit kamarikuoro Tampere Cappella ja Viron filharmoninen kamarikuoro (EPCC) sinetöivät yhteistyönsä tulokset hankkeen päätöskonsertissa Tampereella. Konsertin pääteos on Duruflén Requiem, jonka johtaa ennakkotiedoista poiketen Tampere Cappellan taiteellinen johtaja Markus Yli-Jokipii.

EPCC:n taiteellisen johtajan, Tõnu Kaljusten piti alunperin johtaa yhteiskonsertti, mutta hän ei pääse matkustamaan Tampereelle terveydellisten syiden vuoksi. Konsertin ohjelmisto pysyy muutoksesta huolimatta ennallaan.

Viron Filharmoninen kamarikuoro on tehnyt yhteistyötä Tampere Cappellan kanssa hankkeessa yli vuoden ajan ja konsertissa kuullaankin harvinainen yhteiskokoonpano näistä kuoroista lähes 50 laulajan voimin.

Ohjelmistossa kuullaan konsertin nimiteoksen lisäksi Arvo Pärtin teokset The Deer´s Cry ja An Den Wassern Zu Babel Saben Wir un Weinten Psalm 137.

Lipunmyynti on auki Lippu.fi-palvelussa!  

Liput: 25/20/15€ (norm./eläkeläinen/opiskelija tai varusmies) + toimitusmaksut verkkokaupassa. Lipunmyynti ovella alk. tuntia ennen konserttia, maksuvälineenä käy vain kortti.

Kuoroakatemia kehittää ammattilaiskuorotoimintaa Tampereella ja Tallinnassa

Konsertti on osa Kuoroakatemia-hanketta, joka on Suomen kulttuurirahaston rahoittama Kärkihanke Tampereen ammattikorkeakoulussa. Kuoroakatemia on suunnattu kuoroalan ammattilaisille ja sen yhtenä tavoitteena on kehittää mallia, jolla kuoroyhteisön toiminta nousee jo taitavalta freelance-ammattilaistasolta kansainväliselle huipputasolle. Mukana konserttiyhteistyössä Tampereen tuomiokirkkoseurakunta.