Laura Netzelin Stabat mater käynnistää konserttisyksyn

Kamarikuoro Tampere Cappellan konserttikausi käynnistyy sunnuntaina 22.8.2021 klo 19 Tampereen tuomiokirkossa esitettävällä Laura Netzelin suurteoksella Stabat mater. Suomalaissyntyisen naissäveltäjän tunnin mittainen teos on vuodelta 1890 ja yksi merkittävä osa pohjoismaisia kirkkomusiikkiteoksia, vaikka saakin ensiesityksensä kokonaisuudessaan Suomessa tiettävästi vasta nyt. Cappellan vierailevina solisteina kuullaan sopraano Anu Mattila ja basso Sampo Haapaniemi, sekä kuoron omista jäsenistä sopraano Veera Hölsö ja tenori Taavi Niinimaa. Uruissa Riikka Viljakainen. Konsertin johtaa Markus Yli-Jokipii.

YLE taltioi konsertin ja lähettää sen osana pääsiäisohjelmistoa 2022 YLE Radio 1:ssä.

Huomioithan koronaturvallisuusohjeet

Saapuminen konserttiin tapahtuu vain Tampereen tuomiokirkon pääovista. Ohjaus kirkkosaliin penkeille tapahtuu henkilökunnan toimesta ja osa penkkiriveistä on suljettu.

Muistattehan noudattaa kahden metrin turvavälejä henkilöittäin/seurueittain. Kirkossa on tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä.

Kuoro esiintyy urkuparvelta ja parvi on suljettu yleisöltä.

Ovilipunmyynnissä maksuvälineenä käy vain kortti. Suosittelemme lippujen ostoa ennakkoon Lippu.fi:n myyntikanavista (20/10€)

Lämpimästi tervetuloa konserttiin!