Kuoroakatemia-hankkeen loppukeskustelu pe 10.11. klo 13.30

TAMKin Kuoroakatemia-hankkeen yhteistyökumppanit kamarikuoro Tampere Cappella ja Viron filharmoninen kamarikuoro (EPCC) sinetöivät yhteistyönsä taiteelliset tulokset hankkeen päätöskonsertissa toukokuussa Tampereella. Nyt on kuitenkin viimeisen yhteenvedon aika hankkeen loppukeskustelussa.

Kuoroakatemia oli ammattilaiskuorolaulun kehittämishanke, jossa tutkittiin virolaisten ja suomalaisten taiteentekijöiden työyhteisöjä tiimioppimisen näkökulmasta. Hanke oli suunnattu kuoroalan ammattilaisille ja sen yhtenä tavoitteena oli kehittää mallia, jolla kuoroyhteisön toiminta nousee jo taitavalta freelance-ammattilaistasolta kansainväliselle huipputasolle.

Keskustelutilaisuudessa paikan päällä Tampereella ovat kuoronjohdon lehtori Markus Yli-Jokipii, EPCC:n entinen kuoromestari, kuoronjohtaja Lodewijk van der Ree ja TAMKin liiketalouden lehtori Timo Nevalainen sekä tuottaja Susanna Ihanus. Etänä Tallinnasta tilaisuuteen osallistuu EPCC:n managing director Esper Linnamägi ja parnership manager Annikka Kuuda.

Hankkeen loppukeskusteluun voit osallistua Teamsin välityksellä tai livenä paikanpäällä TAMKin pääkampuksen tilassa C1-24 perjantaina 10.11.2023 klo 13.30-14.30. Tapahtuman kieli on englanti. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Linkki Teamsiin
Meeting ID: 363 120 109 471
Passcode: 4kz95h 

Kuvassa: Lodewijk van der Ree, Markus Yli-Jokipii ja Timo Nevalainen